Datum plaatsing: 18 januari 2022 - Laatst gewijzigd: 18-01-2022 11:56:16

Open taaldagen bij Volksuniversiteit Oss-Uden


Open taaldagen bij Volksuniversiteit Oss-Uden


Uden (Oss): Wil jij graag een vreemde taal leren? Volksuniversiteit Oss-Uden laat je tijdens de open taaldagen kennismaken met de taaldocenten. Stel je vragen aan de docent, maak een toets of voer een gesprek met de docent om je niveau te bepalen voor de taalcursus die je wilt gaan volgen.

Informatiebijeenkomsten Talen bij Volksuniversiteit Oss en Uden
Op zaterdag 22 januari 2022 zijn diverse taaldocenten in Oss en Uden aanwezig om je vragen te beantwoorden en is inschrijven direct mogelijk. Je hoeft je vooraf niet aan te melden.

* Zaterdag 22 januari van 10.00-13.00u bij Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 te Oss
* Zaterdag 22 januari van 10.00-13.00u bij Eigen Herd, Rooijsestraat 32 te Uden.

Het doorgaan van deze bijeenkomst is uiteraard afhankelijk van de dan geldende Corona-maatregelen. Mocht deze dag niet door kunnen, dan zal deze verplaatst worden naar een andere datum. Communicatie hierover kun je lezen op www.volksuniversiteitoss.nl.

Privťles
Volg je de taalles liever alleen of samen met je partner, ook dat is mogelijk. Je krijgt 15 lessen van een uur volgens een vast lesprogramma, waardoor je na de 15 lessen de mogelijkheid hebt om over te stappen naar de klassikale groepslessen. De lesdag en tijdstip kunnen in overleg worden bepaald.

Overig aanbod
Naast de taalcursussen vind je ook weer een diversiteit aan overige cursussen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Ondernemen & Digitaal, Lichaam & Geest, Creatief en Culinair. Voor ieder wat wils. Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl of bel 0412-638060.

Maatwerktrainingen voor bedrijven
Volksuniversiteit Oss biedt ook in company maatwerktrainingen aan. De leerdoelen, de aanvang en de duur van de training worden in overleg besproken. Voor meer informatie of een afspraak om nader kennis te maken, bel 0412-690826 of mail (info@vuoss.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32068