Datum plaatsing: 10 januari 2022 - Laatst gewijzigd: 11-01-2022 02:34:23

Inbouw doucheset voor een moderne strakke badkamer


Inbouw doucheset voor een moderne strakke badkamer


's-Hertogenbosch (Regionaal): Een minimalistische badkamer geeft een ruimtelijk karakter. Het is een misvatting dat alleen grote badkamers minimalistisch ingedeeld en ingericht kunnen worden.
Ook wanneer u een kleinere badkamer heeft kunt u er prima een minimalistische badkamer van maken. Het gaat er namelijk vooral om wat voor elementen u in de badkamer gebruikt.
Wilt u genieten van een minimalistische badkamer? Wij geven u graag een aantal praktische tips.

Laat zoveel mogelijk ‘zweven’ in de badkamer
We hebben meestal kasten in onze badkamers om dingen op te bergen, waardoor het er drukker uitziet. Om hiervan af te komen, kunt u gaan voor zwevende planken en spoelbakken.
U kunt de extra ruimte gebruiken, zoals een plek onder de gootsteen of in de hoeken om de toiletspullen, handdoeken of andere zaken op te bergen. Dit zorgt voor een nette, minimalistische badkamer. Kies in plaats van een opbouw doucheset juist voor een doucheset inbouw om zomin mogelijk afleiding te hebben.

Aandacht voor de juiste verlichting
Een goed verlichte badkamer is altijd merkbaar. Het kan uw ruimte er strakker en eleganter uit laten zien en tegelijkertijd meer positieve vibes brengen. Met een betere verlichtingsoplossing kunt u echt een adembenemende sfeer creëren. Ga voor hanglampen boven het bad of de wastafel om elegantie toe te voegen. Verzonken planken zijn in de trend en worden meestal gebruikt in moderne toiletstijl. Downlighting onder de wastafel creëren een illusie van meer ruimte.

Ga voor een hangend toilet
U heeft natuurlijk meerdere keuzes als het gaat om het toilet. Wanneer u gaat voor de minimalistische badkamer, dan kiest u het best voor een hangend toilet. Dit voegt echt stijl en ruimte toe aan uw toilet. De extra bespaarde ruimte helpt bij eenvoudige reiniging en onderhoud.

Plaats moderne kranen
Moderne kranen zijn er in verschillende ontwerpen en stijlen die uw badkamer een nieuwe look geven. De moderne kranen, zoals de zwart matte varianten en de varianten uitgevoerd in gun metal, zijn een onderdeel geworden van de moderne badkamerstijl van vandaag.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17295