Datum plaatsing: 11 januari 2022

Informatieve tentoonstelling 'Oss Schakelt Door' te zien in de Bibliotheek Oss


Informatieve tentoonstelling 'Oss Schakelt Door' te zien in de Bibliotheek Oss


Oss (Oss): Vanaf maandag 10 januari is de informatieve tentoonstelling van Oss Schakelt Door te zien in de Bibliotheek Oss. Oss Schakelt Door is de energiebesparingskalender van Gemeente Oss. Iedere maand zijn er tips, lokale verhalen en informatie over geldzaken en advies over energiebesparing. In de Bibliotheek is een selectie van de maanden van de
besparingskalender van het afgelopen anderhalf jaar tentoongesteld. Daarbij zijn allerlei boeken te vinden rondom dit thema.

Laat je inspireren door de verhalen van inwoners van gemeente Oss. Kinderen kunnen ter plekke experimenteren met het energiegebruik van lampen en apparaten en een kleurplaat mee naar huis nemen. Ook is er informatie over het energieloket van de gemeente; Brabant Woont Slim.

Omdat Brabant Woont Slim is opgericht door en vóór de gemeente zijn ze onafhankelijk. De adviseurs dragen altijd de beste oplossing voor jouw situatie aan en nemen alle subsidieopties met je door. Brabant Woont Slim begeleidt en informeert gratis.

In januari geeft Oss Schakelt Door informatie over hoe je je energierekening kunt lezen, maar ook wat je Slimme Meter zegt. Meten is weten! Wat kun je eigenlijk allemaal meten? Wat wil je weten? Volg Oss Schakelt Door op Social Media voor tips en verhalen uit de gemeente Oss.
www.ossschakeltdoor.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29811