Datum plaatsing: 13 januari 2022

Studenten MHS verrassen medewerkers JBZ


Studenten MHS verrassen medewerkers JBZ


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Een goede buur is beter dan een verre vriend. Studenten van de Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch zijn buren van de zorgmedewerkers van het Jeroen Bosch
Ziekenhuis. Omdat de zorgmedewerkers zich dag en nacht inzetten voor onze gezondheid, wilden de studenten en docenten hun dankbaarheid en waardering laten zien.

Bij de personeelsingang van het Jeroen Bosch Ziekenhuis staan deze week studenten van de Middelbare Horeca School. Zij hebben een belangrijke boodschap voor medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis:
"Alsjeblieft. Een bedankje voor jullie mooie werk. Hierdoor staan we samen sterk. Kom bij ons ontspannen, dat hebben jullie dik verdiend! Liefs van de MHS studenten".

Vanuit een foodtruck die zij leenden van studenten van De Leijgraaf in Veghel, bieden zij gezonde hapjes en drankjes aan de zorgmedewerkers. Medestudenten van de Middelbare Horeca School staan elke dag te bakken en te braden om de buren van het JBZ steeds met andere gezonde hapjes en drankjes in de watten te leggen. Het Koning Willem I College levert de ingrediënten.

Twan Musters, adjunct-directeur van de Middelbare Horeca School: "Wij zijn de medewerkers in de zorg ontzettend dankbaar voor het zware werk dat zij doen. We vinden het belangrijk dat onze studenten maatschappelijk betrokken zijn en daarom bedachten we met hen deze actie voor onze buren. Als adjunct-directeur van de Middelbare Horeca School kan ik niet anders dan heel trots zijn op het team en de studenten. Ik hoop dat onze buren zich gesteund voelen en kracht halen uit de gezonde lekkernijen."
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29874