Datum plaatsing: 15 januari 2022

Klussendienst Rosmalen, Nuland en Vinkel zoeken vrijwilligers


Klussendienst Rosmalen, Nuland en Vinkel zoeken vrijwilligers


Regio ('s Hertogenbosch): Goede voornemens voor 2022 gemaakt?! Help als vrijwilliger met klussen en tuinvragen.
Ben jij een handige doe-het-zelver die klussen en/of tuinieren zowel ontspannend als een kleine moeite vindt? Dan zoeken we jou! Met kleine klusjes en tuinvragen kun je vaak veel mensen heel snel blij maken. Denk aan planken ophangen, lampen aansluiten, een muurtje verven, laminaat leggen, router installeren, nieuwe planten in de tuin plaatsen, onkruid wieden of struiken snoeien. Je hoeft geen professionele tuinier, schilder, timmerman of elektricien te zijn om mensen met kleine klusjes in en rondom huis te helpen. Met een paar uurtjes hobbyen maak je iemand heel blij met jouw talent!

Waarom is vrijwillige hulp met klussen en tuinvragen nodig? Veel mensen kunnen door hun beperkte mobiliteit of financiŽn de eenvoudige of kleine klussen in en om het huis niet meer zelf. Het inhuren van een professionele schilder, timmerman, tuinman of elektricien is niet altijd een optie voor elk budget. Dus lijkt het je leuk om met deze kleine klusjes een ander te helpen? Meld jezelf dan aan als vrijwilliger voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de werkwijze van de klussendienst, welke talenten je wil inzetten en welke tijdinvestering het voor jou kost.

Heb je interesse om deel te nemen als vrijwilliger bij het klussenteam, neem dan contact op met Anja Hobbelen; anjahobbelen@farent.nl of 06-46768107.

De Klussendienst RNV is een samenwerking van HEVO, Werkcarrousel en Buurtteam Rosmalen, Nuland, Vinkel.
Meer informatie vindt u op https://www.farent.nl/diensten/klussendienst-rosmalen-nuland-en-vinkel/
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31596