Datum plaatsing: 16 januari 2022

PvdA brengt rozen naar initiatiefnemers Actie Warme Jas


PvdA brengt rozen naar initiatiefnemers Actie Warme Jas


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Deze winter zamelden de vrijwilligers van de koffietent De Camping op de Orthenbrug aan de Zuid-Willemsvaart 1500 jassen in voor arme inwoners. Inmiddels hebben 600 jassen een nieuwe eigenaar gevonden.

De Bossche PvdA vindt het van grote meerwaarde als inwoners zelf de handen ineen slaan om mensen in de knel te hulp te schieten. Raadslid Jolanda van Gool en kandidaat-raadslid Arischa-Maria van Cuijk, die zelf werkzaam is bij de Camping koffietent, brachten als dank voor deze fantastische jassenactie de initiatiefnemers rode rozen.

Van Gool en Van Cuijk: ‘Het is een van de pijnlijkste feiten over een stad als de onze: één op de tien gezinnen heeft moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Bijna 3000 kinderen groeien op in armoede. Die mensen zijn geholpen met schuldenmaatjes, turbosaneren van schulden en een stadspas waardoor ze mee kunnen doen. Maar feit is dat de gemeente alleen het niet voor elkaar krijgt. Daarom zeggen wij: dank jullie wel, Campingbazen! Jullie hebben de mensen niet in de kou laten staan!’
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16147