Datum plaatsing: 22 januari 2022 - Laatst gewijzigd: 20-01-2022 08:13:59

Kringdag Gilde Sint-Antonius Abt Nuland afgelast


Kringdag Gilde Sint-Antonius Abt Nuland afgelast


Nuland ('s Hertogenbosch): Gezien de momenteel onzekere ontwikkelingen van het COVID-19 virus en de eventuele risico’s voor de ruim 1500 gildeleden van Gildekring Maasland, de bezoekers, onze leden en de Nulandse bevolking, heeft de Overheid van het gilde Sint-Antonius Abt Nuland in overleg met de Kringoverheid van Gildekring Maasland besloten dat de geplande Kringdag van 29 mei 2022 niet zal doorgaan en wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Ondanks dat alweer veel voorbereidingen getroffen zijn, kunnen wij helaas niet die activiteiten ondernemen die nodig zijn in de weken voor deze Kringdag. Daarnaast is het, zoals het er nu uitziet, ook niet verstandig om ruim 1500 gildeleden plus bezoekers op één locatie te ontvangen.

Zodra wij een nieuwe datum hebben kunnen bepalen laten wij dat uiteraard via deze weg weten.

Afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus kunnen er misschien nog wel meer activiteiten afgelast worden of in beperkte vorm doorgaan maar dit zal altijd bekend worden gemaakt via de Klepel of via onze website www.gildenuland.nl of via facebook.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.33307