Datum plaatsing: 19 januari 2022

Tips verhuizen in Amsterdam: zoek een verhuisbedrijf Amsterdam!


Tips verhuizen in Amsterdam: zoek een verhuisbedrijf Amsterdam!


's-Hertogenbosch (Regionaal): Ga je binnenkort verhuizen in Amsterdam? Het ligt een beetje aan de locatie, maar als je aan een van de grachten gaat zitten, dan is het wel handig om een verhuisbedrijf in te huren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met een verhuislift komen als dat nodig is. Die smalle traphuizen zijn vaak niet geschikt om er banken doorheen te krijgen. Ook zijn er nog een aantal andere dingen die je kunt doen, zo ben je extra goed voorbereid als de verhuisdag eraan komt! Lees je mee?

Maak een planning
Ja het kost even wat tijd, maar als je een planning maakt, dan zal je dit veel gedoe schelen. Plan wanneer je wat gaat inpakken bijvoorbeeld. En hoe laat komen de verhuizers? En de vrienden die gaan helen? Een planning gaat helpen! Zo weet iedereen wat ie moet doen en ben je zelf ook een stuk rustiger, je hebt wat meer houvast op de chaotische verhuisdag.

Opruimdagen
Het is handig om een aantal opruimdagen in te plannen. Zorg dat je met een vuilniszak klaar staat en alles weggooit dat weg kan. Dus bij twijfel, gooi het weg! Het scheelt enorm als je veel spullen weg kunt doen. Je hoeft ze niet mee te verhuizen, dat scheelt werk en je hebt minder rotzooi in je nieuwe huis. Ontspullen geeft bovendien een heel fijn gevoel. Weg met alles dat je niet meer nodig hebt! Je kunt er in sommige gevallen ook iemand anders blij mee maken. Geef de bruikbare spullen aan de lokale tweedehands winkel bijvoorbeeld.

Label de dozen
Vaak schrijven mensen op de dozen wat erin zit. En hoewel dit zeker een handig systeem is, is het nog handiger om dan ook met kleuren te werken. Zo gebruik je de kleur groen voor de keuken bijvoorbeeld en roze is de kleur voor de slaapkamer. Zo kun je de werkmannen de dozen al naar de juiste kamers/verdiepingen laten brengen! Dat scheelt later enorm veel sjouwwerk voor jezelf. En je weet zelf dan ook nog eens wat er in welke doos zit. Want boeken klinkt logisch, maar zijn het de boeken voor de woonkamer of slaapkamer?

Lieve vriendenÖ
Trommel ook zeker een aantal vrienden op die kunnen helpen op de verhuisdag! Het scheelt enorm als je een paar extra handen hebt. Al is het maar om alles uit het oude huis te halen. En natuurlijk moet je ook zorgen voor genoeg eten en drinken! Trakteer ze op pizza of iets anders lekkers.
Als je op zoek bent naar een goede verhuizer in Amsterdam, neem dan eens contact op met vanriemsdijk verhuizers. Deze partij bestaat al jaren en heeft enorm veel mensen geholpen met verhuizen! Zo sta je er niet alleen voor en kun je de verhuizing overlaten aan professionals.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16323