Datum plaatsing: 23 januari 2022

Veilige woonomgeving


Veilige woonomgeving


Heesch (Bernheze): Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Sharon van den Oetelaar. Over enkele weken trotse moeder van 3 kinderen, geboren en getogen in Schijndel en nu zon anderhalf jaar woonachtig in Heesch. En met heel veel genoegen, mag ik wel zeggen. In het dagelijks leven ben ik financieel planner. Ik help mensen met alles wat
met inkomen en vermogen te maken heeft, zoals woningfinanciering, beleggen en pensioenplannen.

Na altijd al interesse te hebben gehad in de politiek, ben ik een aantal jaar geleden lid geworden van de VVD en me actief bezig gaan houden met de gemeentelijke politiek. Je kunt immers meer bereiken in het veld dan langs de lijn. Onderwerpen rondom wonen spreken mij hierin het meeste aan. Als VVD Bernheze vinden wij het belangrijk dat iedereen prettig en veilig kan wonen. Een schone woonomgeving, genoeg groen en voldoende voorzieningen in de buurt.

En vooral moet onze buurt veilig zijn voor voetgangers en fietsers. Goede oversteekplaatsen zijn hiervoor echt noodzakelijk. We moeten als gemeente onveilige situaties aanpakken. En daarom vinden wij dat verkeersveiligheid
topprioriteit moet zijn. We willen allemaal dat onze kinderen veilig de scholen en sportclubs kunnen bereiken.

Kortom Bernheze is goed, maar kan beter en dit kunnen we samen bereiken. Ik heb heel veel zin om me hier voor in te gaan zetten.

Heb je vragen, opmerkingen of lijkt het je leuk deel te nemen in het veld? Reageer via info@vvdbernheze.nl. We hebben de (virtuele) koffie klaar staan!

Bernheze blijft goed, wordt beter

Sharon van den Oetelaar
Kandidaat # 4Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13805