Datum plaatsing: 21 januari 2022 - Laatst gewijzigd: 21-01-2022 17:48:30

De Meezingers maken nieuwe feestplaat; 'Café zonder Bier'


De Meezingers maken nieuwe feestplaat; 'Café zonder Bier'


Nuland ('s Hertogenbosch): De kreet 'Café zonder bier' is overgebleven, en de rest is verbouwd met een dikke feestbeat en een aantal compleet nieuwe stukken tot een commercieel feestnummer!

De Meezingers, Angel de Haas en John Verstegen, maakten 2 jaar geleden hun debuut in het Nederlandstalige feestcircuit. De muziekvrienden uit Nuland scoorden meteen een flinke partyhit met hun feestversie van het bekende nummer 'Ik wil je'. Het nummer werd gearrangeerd door de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman, die ook weer optekende voor hun allernieuwste feesthit; 'Café zonder bier'.

Het van origine stokoude Engelstalige nummer 'a Pub with no beer' is bij veel oudere mensen bekend in de versie van Bobbejaan Schoeben. Alleen de kreet is nog overgebleven van het origineel. De rest is verbouwd met een dikke feestbeat en een aantal compleet nieuwe stukken tot een commercieel feestnummer!

De tekst is geschreven door André Kooiman, in samenwerking met Angel de Haas en John Verstegen. De single 'Café zonder bier' is vanaf januari 2022 verkrijgbaar in alle grote download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Hiermee heeft het tweetal een waardige opvolger gemaakt die zeker bij het feestpubliek in goede aarde zal gaan vallen!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28972