Datum plaatsing: 22 januari 2022

Nog 2 appartementen te koop in nieuwbouwplan Berghem


Nog 2 appartementen te koop in nieuwbouwplan Berghem


Berghem (Oss): Half november bracht Muller Bouw en Bouwbedrijf Wagemakers 14 koopappartementen in het nieuwbouwplan ‘Leven op het Bergse veld’, in verkoop. Het project haakt goed aan op de vraag naar woningen in Berghem, zo blijkt want inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht of onder optie. Bouwnummer 22 en 36 zijn de laatste 2 appartementen die beschikbaar zijn.

Stijlvolle nieuwbouw
De appartementen binnen het Sofia Kraan Staete complex zijn duurzaam ontworpen, in een stijl die past bij de omgeving. De architectuur kenmerkt zich als eigentijds en stijlvol. Het metselwerk van het gebouw wordt uitgevoerd in een lichte steen waarbij wordt afgewisseld met verspringingen in de gevels en speels uitstekende balkons. De detaillering in het metselwerk geeft het geheel een bijzonder tintje.

Frans van den Heuvel van Van den Heuvel Makelaars kan de snelle verkoop wel verklaren: “Als bewoner profiteer je zo van de centrale ligging in de dorpskern als ook de vrije ligging aan het mooie plein. Daarnaast biedt een nieuwbouwappartement veel voordelen als het gaat over energiezuinigheid en onderhoud”, aldus Frans.

Wil jij wonen in het Sofia Kraan Staete?
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Neem contact op met Van den Heuvel Makelaars via telefoonnummer 0412 - 40 50 22 of mail naar nieuwbouw@vandenheuvel.nl


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15413