Datum plaatsing: 17 februari 2022 - Laatst gewijzigd: 17-02-2022 16:31:12

Leiding Debatavond Kinderarmoede door Theo Verbruggen


Leiding Debatavond Kinderarmoede door Theo Verbruggen


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Theo Verbruggen zal de debatavond over Kinderarmoede op vrijdag 18 februari presenteren. Hij zal ook de debatten leiden. In het verleden was Verbruggen werkzaam bij NOS en Omroep Brabant.

De debatavond vindt plaats in sociaal-cultureel centrum De Helftheuvel.
Aanleiding voor dit evenement zijn de gemeenteraadsverkiezingen in s-Hertogenbosch op 16 maart. De avond wordt georganiseerd door Jeugdfonds Sport & Cultuur s-Hertogenbosch-Vught en Leergeld Den Bosch.

Tijdens de debatavond gaan politici van de 9 grootste partijen in de Bossche raad in debat met elkaar over stellingen die verband houden met oorzaken en oplossingen van kinderarmoede.
De politici zijn: Freek van Haren (VVD), Marieve Craste (D66), Wies Korver (GroenLinks), Freek van Genugten (CDA), Johan Kouwenberg (Rosmalens Belang), Cecile Visscher (SP), Eef van Opdorp (De Bossche Groenen), Pieter Paul Slikker (PvdA) en Monique Parijs (Bosch Belang).

Opnamen van het evenement worden uitgezonden door DTV Nieuws Den Bosch. Mensen die de debatavond live willen meemaken kunnen zich aanmelden op het mailadres coordinator@leergelddenbosch.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12933