Datum plaatsing: 23 februari 2022

Jeugdtrio Knollenrijk onthuld!


Jeugdtrio Knollenrijk onthuld!


Berghem (Oss): Afgelopen zaterdag vond in een volle Berchplaets de allereerste prinsonthulling in de gemeente Oss plaats, sinds de versoepelingen. Het betrof het jeugdtrio van het Knollenrijk. Prins Yannick is 12 jaar en komt uit een echte carnavalsfamilie. Zijn moeder was al eens jeugdprinses en zijn opa is oud-Opperknol van het Knollenrijk. Yannick den Brok zit in groep 8 van de Fonkeling, bouwt zelf graag aan carnavalswagens en volgt momenteel de lascursus die namens de Verlichte Optocht wordt aangeboden.

Adjudant Diederik van Doorn is 11 jaar en zit in groep 7 van ’t Molenveld. Hij is al jaren lid van de jeugdraad. Een sportief type, deze hockeykeeper en snowboarder. Van een potje voetbal is hij ook niet vies. Prinses Mila droomt er al lang van om jeugdprinses te zijn. Haar grote zus was dit ook al in 2016. Mila Lohstroh is 13 jaar oud, zit op het Mondriaan in Oss, en zit al 8 jaar in de jeugdraad. Zij moest door corona wel heel veel geduld hebben. Maar nu is ze toch prinses.

Het carnavalsthema van het Knollenrijk is dit jaar ‘muziek’. Het was dan ook een muzikale middag. Er waren optredens, er was zang en dans. Prins Dave en Adjudant Geert-Jan spraken de nieuwe jeugdhoogheden toe. En aan het eind kwam wethouder Den Brok langs met de enige echte carnavalssleutel. Dit trio is dus de baas over het jeugdcarnaval in het Knollenrijk.
Dit doen ze met hun slogan ‘Samen fluitend door het carnaval’!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16327