Datum plaatsing: 01 maart 2022 - Laatst gewijzigd: 22-02-2022 13:14:03

CDA Oss komt tot de kern – ambiteus & realistischBerghem (Oss): De groene CDA golf heeft Oss inmiddels bereikt en zo ook ons mooie dorp, Berghem. Uit alles om ons heen blijkt dat de gemeenteraadsverkiezingen er weer aan komen: op 14-15-16 maart is het woord aan de inwoners. Als CDA Oss hebben wij ons best gedaan om een passend verkiezingsprogramma samen te stellen: ambitieus en tegelijkertijd ook realistisch!

Wij durven dat hardop uit te spreken, omdat ons programma een vertaling is van lokale wensen waar wij ons hard voor gaan maken. Met ons #Team22 hebben we enorm veel gesprekken gevoerd met inwoners binnen en rondom onze gemeente. #Team22 staat voor nieuwe en bestaande gezichten van CDA Oss. Dit zijn leden, die met hun wortels inmiddels diep zijn ingegroeid door lokale verbondenheid door vrijwilligerswerk, bij een sportvereniging of een geloofsgemeenschap. Als lid van een politieke partij ben je een volksvertegenwoordiger. Hiervoor is #Team22 voortdurend in gesprek met inwoners. En dat blijven we doen; gestructureerd luisteren naar wat u ons vertelt.

Natuurlijk gaan we hier niet ons hele verkiezingsprogramma uitschrijven, maar we willen wel kort benadrukken wat wij op basis van gesprekken vertaald hebben voor ons dorp “Bθrge”. De gemeente Oss overstijgt binnenkort 100.000 inwoners. Als de omvang van een gemeente toeneemt, gaan er andere deuren open en verandert het speelveld.
Onze gemeente is mede zo groot geworden, dankzij het groeiend aantal inwoners van Berghem. Vandaar ook dat wij ons juist hard willen maken voor ons dorp, als een van de mooiste kernen van de gemeente Oss voor onder meer de volgende zaken:

* Meer en passende woningen voor jongeren en senioren in ons dorp
* Afronding van een bruisend centrum van Berghem
* De mogelijke komst van een Natuurpoort bij Hoessenbosch en de rol van het openlucht theater hierin
* Ontmoetingsplekken en aandacht voor onze jongeren
* Voldoende sportlocaties, zowel binnen als buiten
* De ontsluitingswegen zoals voor de Piekenhoef en de verkeersveiligheid in ons dorp
* Een goed openbaar vervoer netwerk met wellicht een eigen station in Berghem
* Burgerinitiatieven door vrijwilligers stimuleren
* Aandacht voor de leefbaarheid samen met onze verenigingen en de dorpsraad

GA STEMMEN ! – CDA OSS

Danielle van Leest - Derix – nr. 16
Geboren Osse, getogen Bergse.
Getrouwd met Sven en mama van Suus (16)
Actief bij Hoessenbosch, inmiddels ook al drie jaar als bestuurslid , maar ook bekend als Grimeur van o.a. Onze Bergse Pronkzitting

Marc van den Heuvel – nr. 6
51 jaar, getrouwd met Bernice en trotse vader van Charlotte (18) en Paul (16). Werkzaam bij Smurfit Kappa. Getogen in Berghem en na 11 jaar voorzitterschap van Stichting Carnaval inmiddels al weer bijna 4 jaar raadslid voor het CDA Oss.

Stef Koning – nr. 8
44 jaar, getrouwd met Beata, papa van Kamil (14). Geboren in de gemeente Oss en er ook werkzaam bij Creemers Compressors. Ik woon sinds 2013 in de Piekenhoef. Bestuurslid van de Poolse parochie, bisdom Den Bosch en badmintonclub Carrι in Zuiderlicht. Enkele jaren bij EHBO Berghem vrijwilliger geweest.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14530