Datum plaatsing: 22 februari 2022

HEVO is weer begonnen!Rosmalen ('s Hertogenbosch): HEVO heeft de activiteiten om bekende redenen lang stil moeten leggen of minimaliseren. We zijn heel blij dat we weer open kunnen. Dit voorjaar hebben we een groot aantal lezingen en bijeenkomsten die interessant zijn voor onze leden maar ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom. De toegang is gratis. Op dit moment gelden er nog restricties door Corona. Daardoor is vooraf aanmelden soms noodzakelijk.

Hieronder volgt het programma tot en met maart 2022. Meer informatie kunt u vinden op www.hevorosmalen.nl

Dinsdag 22 maart 19.30 uur: Lezing over de Baltische Staten door Marie-Thérese Ter Haar. De Ontmoeting. Er kunnen maximaal 60 mensen deelnemen. Daarom moet u een kaartje halen in De Ontmoeting.

Woensdag 30 maart 19.00 uur: Lezing rabbijn Corrie Zeidler over het Jodendom. Parochiehuis naast de Lambertuskerk in Rosmalen. Er kunnen maximaal 60 mensen deelnemen. Kaartjes verkrijgbaar bij de kerk en in De Ontmoeting.

Woensdag 6 april 19.30 uur: De Stabat Mater. Een lezing vol met ontroerende en prachtige klanken. Intense muziek van verschillende componisten met uitleg van Cees Hollenberg.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28249