Datum plaatsing: 27 februari 2022

Kathedralen bouwen met D66's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In de aanloop naar de verkiezingen heeft D66 ’s-Hertogenbosch een wekelijkse podcast gelanceerd. In deze podcastserie maken kiezers kennis met de D66-kandidaten en met andere maatschappelijk betrokken Bosschenaren. In de eerste podcast zijn lijsttrekker Mike van der Geld en Huibert Wilschut (mede-initiatiefnemer van de Bossche Zomer) te gast.

De podcast wordt gepresenteerd door Sander van de Gevel, oud-Minister-President van de Oeteldonksche Club en tevens nummer 44 van de kandidatenlijst van D66. Iedere week gaat hij in gesprek met een kandidaat van de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Waar willen zij nieuwe kathedralen voor bouwen? Wat zijn hun dromen voor de stad?
Naast de kandidaten schuift er iedere aflevering een andere actieve en inspirerende Bosschenaar aan die zich inzet voor een bruisende stad. Personen die net als D66 de stad vooruit brengen. Die zich volledig inzetten voor een duurzame stad, voor gelijke kansen voor iedereen én een passende woning voor iedereen.

Van de Gevel: “De podcast heet niet voor niets ‘kathedralen bouwen met D66’. ’s-Hertogenbosch moet groots durven denken en doen. De kandidaten van D66 zijn gek op deze stad. Zien de mogelijkheden. Dat hebben ze de afgelopen jaren laten zien. Met respect voor het verleden en een visie op de toekomst. Vandaar dat we in de podcast ingaan op wie de kandidaten zijn en wat hen drijft, als ook de gezamenlijke passie en opgave die zij delen met de gast die ze hebben uitgenodigd. Zo gaat het in de eerste podcast over het echte ontstaansverhaal van de Bossche Zomer en over de passie van Mike voor de Bossche Stadsdelta.”

De podcast is te beluisteren via (Spotify) en Soundcloud

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15034