Datum plaatsing: 05 april 2022

Toneel en film in één voorstelling


Toneel en film in één voorstelling


Berghem (Oss): Op zondagmiddag 24 april 2022 hebben seniorenvereniging De Herfstzon en Stichting activiteiten Senioren Berghem toneelvereniging Amicitia uit Berghem bereid gevonden om speciaal voor alle 75+ers uit Berghem én voor alle leden van de Herfstzon de Première op te voeren van “Hotel Hommelus” de film.

De acteurs van Amicitia brengen de komedie “Hotel Hommelus” in beeld. Het is een combinatie van film én spelers in de zaal waarbij veel gelachen kan worden. De voorstelling wordt onderbroken voor een pauze en de regie is in handen van Joris Brukx.

“Hotel Hommelus” is een vlotte komedie, waarin twee zussen samen het hotel runnen. Annie de ‘spin in het web’ is de werkster en manusje van alles. Alleen heeft ze last van een steenpuist. Er komen bijzondere en eigenaardige gasten logeren waardoor ook lachwekkende situaties ontstaan. Kortom een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes, vol vaart en komische ontwikkelingen.

Stichting Activiteiten Senioren en Seniorenvereniging De Herfstzon bieden u deze middag aan in het kader van de actie Rabo Club Support. U wordt om 13.15 uur ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Hierna gaan we genieten van het eerste deel van de voorstelling welke om 14.00 uur begint. Tijdens de pauze bieden wij u een consumptie en wordt er rondgegaan met een hapje, waarna we de tweede helft van de voorstelling gaan bijwonen.

Welkom zijn alle 75+ers die in Berghem wonen
U kunt zich hiervoor aanmelden op vrijdagmorgen 15 april van 10.00 uur tot 11.00 uur in de foyer van de Berchplaets. De eigen bijdrage voor deze middag is € 3,- per persoon.
Wij verzoeken u om dat bedrag op 15 april contant te betalen, u krijgt een toegangsbewijs.
Leden van de Herfstzon kunnen zich aanmelden door inlevering van een strook die in Ons Herfstblad van april zit. Dit blad komt komende week uit.
Wij kijken samen met u uit naar deze mooie voorstelling.

Bestuur Seniorenvereniging “De Herfstzon”
Bestuur Stichting Activiteiten Senioren Berghem
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14300