Datum plaatsing: 28 maart 2022

Voorjaarsbijeenkomst Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o.


Voorjaarsbijeenkomst Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o.


Ravenstein (Oss): Yes we mochten weer. Wat was het fijn om met zo’n grote groep fysiek aanwezig te zijn. Onze eerste activiteit van het jaar 2022 werd druk bezocht met gasten en vrijwilligers. In totaal waren we met 65 personen.

Als artiest hadden we Noud Bongers, een Brabantse Troubadour uit Lith. Bij binnenkomst werd er al een beetje getest met het geluid en eenmaal aan de koffie was er tijd voor wat mooie Brabantse nummers. Na de koffie en het appelgebak met slagroom, was het tijd voor het welkomstwoord.

Dit jaar door de nieuwe voorzitter van onze afdeling, Jacqueline. Na stil gestaan te hebben bij het coronavirus, de mensen die ons zijn ontvallen in de laatste jaren en de oorlog in Oekraďne, was het tijd om het woord te geven aan het nieuwe bestuurslid en coördinator van Herpen, Dorien. Natuurlijk was er ook de gelegenheid om Jacob nog even aan het woord te laten, zodat hij nog even op zijn manier afscheid kon nemen als voorzitter (na 11 jaar), van onze gasten en vrijwilligers. Jacob blijft wel in ons midden. Hij blijft (bezoek)vrijwilliger en vertrouwenspersoon van de afdeling.

Na genoeg gepraat te hebben was het tijd voor muziek. Noud nam de microfoon weer over en bracht zijn liederen ten gehore, met zo nu en dan een leuke anekdote tussendoor. Even een kort verhaal hoe het lied tot stand is gekomen. Zeer bijzonder was het lied over zijn dochter, waarvan hij zelf de tekst heeft geschreven. Daar werd men stil van.

Tijd voor pauze. Drankjes werden geserveerd en men kwam langs met heerlijke hapjes. Tijdens de pauze kon men genieten van de fotoboekjes en de placemats die we jaarlijkse maken van onze activiteiten.
Na de pauze bracht Noud nog wat gezellige nummers ten gehoren en rond de klok van 16.30 uur werd de gezellige middag afgesloten met een heerlijke bonbon.

Wij kijken terug op een fantastische middag waar een ieder van heeft genoten.

Dank aan de organisatie van deze middag, Annie en Ans, dank aan de medewerkers van ’t Slotje uit Herpen en dank aan Noud Bongers voor zijn vrolijke noot en gezellige humor tussendoor.

Tijd voor een nieuwe activiteit!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14003