Datum plaatsing: 08 april 2022

Speciale G-dans lessen bij Dansstudio van der Stappen


Speciale G-dans lessen bij Dansstudio van der Stappen


Oss (Oss): Een dansles is voor iedereen, daar is Dansstudio van der Stappen van overtuigd. Zij biedt naast de verschillende dansstijlen als klassiek ballet en streetdance nu ook danslessen voor mensen met een beperking, namelijk G-Dans. Aanmelden voor een gratis proefles kan telefonisch of via info@dansstudiovanderstappen.nl.

Voorop staat dat deze leerlingen bij de G-Dans lessen plezier beleven in muziek en dans. Tijdens deze les worden ze fysiek uitgedaagd door diverse stijlen en worden ze meegenomen van bijvoorbeeld hiphop moves naar showdans, ballet of naar een eigen stijl. Maar daarnaast is dit ook een les waarin leerlingen goed worden begeleid en zich gezien én gewaardeerd voelen. Onder deskundige leiding van een gespecialiseerde docente hebben de lessen een vaste, herkenbare structuur met een warming-up, ruimte voor technieken, improvisaties, verplaatsingen en dance moves en combinaties. De les draait niet om een vaste stijl zoals modern, hiphop of klassiek ballet, maar gaat uit van een creatieve benaderingswijze. Daarbij speelt de docente vooral in op de behoeftes van de aanwezige leerlingen. Methodisch en didactisch wordt dit alles aangeboden in vormen die bij deze doelgroep passen.

Goede Doelen Actie
Tijdens de Goede Doelen Actie in 2019 hebben alle leerlingen van de dansstudio zich ingezet om geld in te zamelen om het opstarten van deze lessen mogelijk te maken. Dankzij deze actie zijn de G-Dans lessen twee jaar mogelijk gemaakt voor deze leerlingen. Sinds 2020 vormen de G-Danslessen dan ook een vast onderdeel in het lesaanbod van de dansstudio.

Gratis proefles
Deelnemen aan de lessen G-Dans bij Dansstudio van der Stappen voor de maanden april, mei, juni 2022 kan voor slechts € 60,-. Aanmelden voor een gratis proefles kan telefonisch via 06 – 15650770 of per mail via info@dansstudiovanderstappen.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12841