Datum plaatsing: 10 april 2022

Ilse DeLange na 17 jaar terug in De LievekampOss (Oss): Na 17 jaar afwezigheid keert één van Nederlands’ grootste artiesten weer terug in De Lievekamp. Niemand minder dan zangeres Ilse DeLange brengt op zaterdag 15 oktober haar nieuwe theatertour naar Oss. De kaartverkoop start op vrijdag 8 april om 10.00 uur via de website van het theater.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot één van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een veelzijdige artiest: ze heeft sinds kort haar eigen TV programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse TV programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Ook brengt ze met haar festival Tuckerville meer country en Americana naar Nederland.

Soloalbum
Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange in 2019 haar langverwachte soloalbum uit en dat werd direct bekroond met goud. Ze sleepte er zelfs de Edison oeuvre award voor in de wacht! Gelukkig keert Ilse DeLange in het najaar van 2022 terug naar de Nederlandse theaters en brengt zij, naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het theaterconcert van Ilse DeLange op zaterdag 15 oktober 2022 - aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp - zijn vanaf € 30,00 (excl. ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14060