Datum plaatsing: 15 april 2022

Getuigen gezocht dodelijk schietincident Oss


Getuigen gezocht dodelijk schietincident Oss


Oss (Oss): Aan de Leeuwerikhof in Oss heeft donderdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Een 23-jarige Ossenaar overleed toen hij meerdere keren beschoten werd. De dader(s) zijn nog niet aangehouden. Wij zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen.

Rond 16.00 uur klonken er meerdere schoten aan de Leeuwerikhof in Oss. Het slachtoffer, een bekende van de politie, zat op een scooter toen hij onder vuur werd genomen. Verschillende hulpdiensten kwamen naar de plek van het schietincident toe. Zij troffen daar het slachtoffer zwaargewond aan. Helaas heeft hulp niet meer mogen baten en is het slachtoffer ter plaatse overleden.

Het schietincident vond plaats op klaarlichte dag. Een dag waar veel mensen op straat waren vanwege het mooie lenteweer. Een schietincident in een woonwijk heeft veel impact en is erg ingrijpend. Getuigen van het incident is daarom ook slachtofferhulp aangeboden.

Team Grootschalig Opsporing
Voor de opsporing is er een zogenaamd Team Grootschalig Opsporing ingericht (TGO). Als er een moord of een ander ernstig incident gemeld of ontdekt wordt, bijvoorbeeld een ontvoering of verkrachting, dan wordt er een TGO samengesteld. Kort na het incident staat er een team van rechercheurs klaar om het incident te onderzoeken.

Getuige geweest of informatie delen?
Hebt u iets gezien van dit incident? Dan vragen we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844). Wanneer u wel informatie hebt, maar niet rechtstreeks met de politie wilt praten, dan kan die informatie ook gegarandeerd anoniem gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via hun website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch op 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23405