Datum plaatsing: 21 april 2022 - Laatst gewijzigd: 20-04-2022 10:57:30

Feestelijk afscheid bij Annenborch van Loes van de Nobelen


Feestelijk afscheid bij Annenborch van Loes van de Nobelen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 22 april vindt bij Annenborch een mini-conferentie plaats ter gelegenheid van het afscheid van Loes van de Nobelen na 45 jaar trouwe dienst. Loes is tijdens haar carriŤre een belangrijke verbinder geweest voor Annenborch met de gemeenschap in Rosmalen en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Zij is voornamelijk geÔnspireerd geweest door Gerard van Grinsven. Gerard is bij uitstek een veranderaar, die teams aanspoort tot beter inzicht in klanten waardoor die gezonder en gelukkiger zijn. Hij deed zijn werk in de Verenigde Staten als founder van de Van Grinsven Hospitality Group. Hij zal op 22 april zijn lezing geven over gastvrijheid in de zorg.

Vrijdagochtend is voor medewerkers en vrijwilligers. In de middag voor relaties van Annenborch. Deelnemers hebben hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.

Loes van de Nobelen heeft ervoor gekozen in plaats van cadeaus een bijdrage te vragen voor Stichting de Vrienden van Annenborch (www.annenborch.nl/de-vrienden-van-annenborch)

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31200