Datum plaatsing: 28 april 2022

Vicki Brownhuis viert 30-jarig jubileum met feestelijke receptie


Vicki Brownhuis viert 30-jarig jubileum met feestelijke receptie


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 13 mei 2022 vindt de jubileumreceptie van het Vicki Brownhuis plaats. Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan, is er in de huiskamer van het centrum voor leven met en na kanker een feestelijke bijeenkomst. Van 15:30 tot 17:00 uur blikt het Vicki Brownhuis samen met alle gasten terug op de afgelopen 30 jaar. Daarnaast wordt er ook vooruit gekeken en spreken voorzitter Erik van Engelen en de familie van oprichtster Yvonne Saatrube de gasten toe. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom om de jubileumreceptie te bezoeken en de toegang is gratis.

Een middag vol ontmoetingen
In 1992 richtte Yvonne Saatrube het Vicki Brownhuis op. Hiermee was destijds het eerste centrum voor leven met en na kanker een feit. Inmiddels bestaat het huis dertig jaar en is het een groot aantal mijlpalen verder. Daarmee is het de hoogste tijd om stil te staan bij al deze mooie momenten. Dat gebeurt op vrijdag 13 mei tijdens de jubileumreceptie. Onder het genot van een hapje en drankje is er volop mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, een uitgebreid kijkje te nemen in het huis ťn om te luisteren naar de verhalen van voorzitter Erik van Engelen en de familie van Yvonne Saatrube.

De jubileumreceptie bijwonen?
Iedereen is van harte uitgenodigd om de receptie bij te wonen en het jubileumfeest mee te vieren. In verband met de voorbereiding is het wenselijk om vooraf aan te melden. Aanmelden kan kosteloos via de website.

En er is meer...
Naast de jubileumreceptie vinden er nog veel meer activiteiten plaats ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het Vicki Brownhuis. Van de realistische theatervoorstelling VacuŁm tot de ontspannen Vicki-Fietstocht. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden via www.vickibrownhuis.nl/jubileum

Het jubileumprogramma van het Vicki Brownhuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente ís-Hertogenbosch en diverse fondsen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30167