Datum plaatsing: 26 april 2022

Presentatie 'Slim wonen en zorgen' voor senioren


Presentatie 'Slim wonen en zorgen' voor senioren


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Domotica gaat over het toepassen van elektronica en ICT in en om de woning. Er wordt ook wel gezegd dat door toepassing van domotica mensen slimmer kunnen wonen en kunnen worden ontzorgd. Langer zelfstandig blijven wonen is dan de directe winst. Domotica bedenkt slimme oplossingen voor alledaagse voorkomende handelingen en gebeurtenissen, maar ook medische hulpmiddelen en begeleiding op dat gebied ontwikkelt zich snel.

Techniek dient de mens!
Technische toepassingen kunnen ons veel werk en gedoe uit handen nemen. Of het nu gaat om een cameradeurbel of het op afstand monitoren van je hartritme, digitalisering en automatisering kunnen onze dagelijkse, vaak terugkerende activiteiten gemakkelijker, veiliger en onbezorgder maken.
SeniorWeb Rosmalen geeft in deze 1,5 uur durende presentatie een overzicht van wat er allemaal mogelijk is als het gaat om huisautomatisering. We blikken terug op het ontstaan en besteden aandacht aan ontwikkeling en de huidige stand m.b.t. techniek en dienstverlening. Ook krijgt u inzicht in kosten en aanpak bij de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Op vrijdag 6 mei van 14.00 tot ca. 15.30 uur bent u van harte welkom in het HEVO gebouw 'De Ontmoeting', Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt door HEVO aangeboden.
U kunt zich aanmelden bij Annette Gladdines tel. 06-20356366.
U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31557