Datum plaatsing: 01 mei 2022

Oremans Berlicum Open 2022


Oremans Berlicum Open 2022


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Van 16 t/m 24 juli 2022 organiseert LTV Berlicum weer het jaarlijkse Oremans Berlicum Open toernooi. En dit jaar is het een speciale editie! Voor de eerste keer kan er naast tennis ook ingeschreven worden voor padel. En daarbij vieren we ook het 11-jarige jubileum van ons toernooi gezien het 10-jarig bestaan vanwege corona in het water is gevallen.

Het toernooi staat garant voor veel gezelligheid, sportiviteit, spektakel en leuke activiteiten! Wat te denken van de loterij op de finaledag? Naast de vele mooie prijzen van lokale sponsoren wordt er natuurlijk ook weer een schitterende hoofdprijs verloot! Zoals elk jaar serveren we dagelijks heerlijke hapjes met als klap op de vuurpijl in het finaleweekend op zaterdag lekkere broodjes hamburger en op zondag vers schepijs. En vanwege ons jubileum mag een feestavond natuurlijk ook niet ontbreken!

De organisatie hoopt dit jaar dan ook voor deze bijzondere editie op een flink aantal inschrijvingen van enthousiaste tennisliefhebbers en actieve spelers! Dus heb jij zin in het gezelligste tennis- en padeltoernooi van deze zomer? Schrijf je dan in via mijnknltb.toernooi.nl

Wij heten u graag van harte welkom bij LTV Berlicum op Sportpark de Brand in Berlicum.
Gezellig, tot dan!

Sportieve groet,
Commissie Oremans Berlicum Open.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14104