Datum plaatsing: 26 april 2022 - Laatst gewijzigd: 26-04-2022 20:31:54

Geffenaren André Schuurmans en Tonny van Erp-van der Doelen onderscheiden


Geffenaren André Schuurmans en Tonny van Erp-van der Doelen onderscheiden


Geffen (Oss): Bij de lintjesregen ter gelegenheid van de Koningsdag kregen ook twee Geffenaren een koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Buijs-Glaudemans van de gemeente Oss.

Tonny van Erp – van der Doelen is nauw betrokken bij de parochie Heilige Marie Magdalena in Geffen, gastouder bij het Jongeren Op Pad en vrijwilligster bij het Sint-Joris Gilde. Ze wordt alom gezien als de spil en de drijvende van het Gilde. Van Erp zet zich als lid van de dorpsraad ook in voor het behartigen van de belangen van alle Geffenaren. Bovendien is ze ook lid van de werkgroepen ‘Geffen Zorgt’, ‘Geffense Eetkamer’ en ‘Bewustwording en Wonen’, waarmee ze zich inzet voor de leefbaarheid en veiligheid in Geffen. En tenslotte was ze ook nog vrijwilligster van Stichting Ons Welzijn en was er als taalcoach actief.

Andre Schuurmans werd onderscheiden voor zijn inzet voor en betrokkenheid bij zijn woonplaats. Onder andere als eindredacteur van het parochieblad ‘Torenklanken’, bij carnavalsvereniging Rottenrijk, als Prins Carnaval, als lid van de Raad van Elf en als redacteur en vormgever van het carnavalsblad. Ook is hij vrijwilliger van Heemkundekring ‘Vladerack’ zorgt hij voor de opmaak en publicatie van allerhande boeken over zijn geliefde dorp Geffen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15989