Datum plaatsing: 26 april 2022 - Laatst gewijzigd: 26-04-2022 21:17:19

Vier lintjes in Nuland


Vier lintjes in Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Aan de vooravond van Koningsdag werden drie inwoners van Nuland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Josť van der Biezen-van der Doelen (59) is vrijwilligster bij onder meer buurtvereniging De Raadhuisrakkers, rijvereniging De Paardenvriend en ponyclub De Paardenvriendjes en de Agrarische Natuurvereniging (ANV) dín Beerse Overlaet.

Jan Heijmans (78) is actief bij het Gilde St. Antonius Abt uit Nuland en lid van de kerkhof- en tuingroep van de parochie H. Johannes Onthoofding.

Sjef van Helvoirt (79) is vrijwilliger bij de heemkundewerkgroep Nuwelant, gemeenschapsblad De Klepel en Historisch Periodiek Spoorzoeker.

Gerry van der Schoot (60) werd benoemd tot Rodder in de Orde van Oranje Nassau. Van der Schoot was Deken Schrijver en is Hoofdman van het Gilde Sint Antonius Abt. Hij is onder meer bestuurslid van Gildekring De Hoge Schuts, bestuurslid van de Gildekring Maasland en bestuurslid en secretaris van de Noord-Brabantse Federatie van Schuttersgilden en medeoprichter en voorzitter van de Dorpsraad Nuland.

Foto's Karel Goossens

Vier lintjes in Nuland
Vier lintjes in Nuland
Vier lintjes in Nuland
Vier lintjes in Nuland


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13742