Datum plaatsing: 26 april 2022 - Laatst gewijzigd: 26-04-2022 21:17:41

Koninklijke eer voor Bosschenaren


Koninklijke eer voor Bosschenaren


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Ook Den Bosch kreeg er vandaag een hele serie nieuwe leden in de Orde van Oranje Nassau bij

Pim Sampers-Leusen (79) was onder meer consulente en begeleidster bij de Landelijke Stichting Ouders en Verwanten van Drugsverslaafden, begeleidster van de zelfhulpgroep Ouders van oudere druggebruikers en gastvrouw en kantinebeheerder bij Biljartcentrum Maassingel.

Phily Goosen-Nouwens (75) was onder meer bestuurslid en vrijwilligster van de parochie Annakerk, van het Ministerie van Jeugdzaken van de Oeteldonksche club, de Stichting October 1944.

Maarten Helmich (74) was bestuurslid bij voetbalclub OSC, lid van de ouderraad van het Jeroen Bosch College, begeleider bij organisatie In de Roos en is vrijwilligster bij Anthoniegaarde. Betsie Loeffen (85) is beschermvrouwe van stichting Natuureducatie Bleijendijk in Vught en vrijwilligster bij de Congregatie van de Dochters van Maria en Joseph.

Jos Versfeld (72) is onder meer bestuurslid en jeugdtrainer bij badmintonvereniging DENO en vrijwilliger bij Watersportvereniging Neptunus, IVN en bij Kring Vrienden.

Bea Wolf-Grevers (67) is onder meer voorzitter van de evenementencommissie, aanspreekpunt/coach lief en leedcommissie en voorzitter van de reiscommissie van het Jeroen Bosch Koor.

Theo Libregts (57)is beheerder van de Brede Bossche School in Nieuw Zuid en was vrijwilliger bij de activiteitencommissie van Farent.

Drie personen uit Den Bosch en Engelen werden geridderd

Hans van Dartel (71) uit Engelen was onder meer voorzitter van de bestuurscommissie Ethiek binnen de Beroepsvereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Bio-ethiek en Jenaplanschool Anthonius Abt en vrijwilliger bij de parochie Sint-Lambertus.

Yvonne Schram (65) uit Engelen is oud-wethouder in Den Bosch en bestuurslid van de bestuursraad Engelen en Bokhoven. Was onder meer vrijwilligster bij de het CNV, de KRO en de VNG-commissie Sport, Toerisme en Recreatie en is lid van de Commissie van Toetsing bij het Kansfonds en voorzitter van het bisschop Bluyssen Fonds.

Bert Brunninkhuis (72) uit Den Bosch was onder meer voorzitter van de Joannes Bosco Stichting voor jongeren/kinderen in achterstandsituaties, penningmeester van de Stichting Apotheekhoudende Huisartsen en taalcoach voor VluchtelingenWerk Zuid-Nederland. Hij is onder meer voorzitter van Cappella Pratensis.

Foto's Karel GoossensUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13103