Datum plaatsing: 26 april 2022

Koningsdag in HeeschHeesch (Bernheze): Na enkele jaren waarin het niet mogelijk was om in groten getale Koningsdag te vieren, gaan we er dit jaar samen weer een groot feest van maken. Het programma in Heesch ziet er voor die dag als volgt uit:

9.30 uur: Hijsen van de vlag met muzikale begeleiding leden Aurora (op de Misse)
9.45 tot 10.30 uur: Concert Jeugdhofkapel Aurora (bij goed weer buiten)
10.00 tot 13.00 uur: Vrijmarkt voor en door jong en oud op de Misse (bij slecht weer binnen in de Pas )
12.30 tot 13.45 uur: Optreden Mick Stender (podium in café de Pas)
13.15 uur: Ontvangst gedecoreerden Heesch in Missezaal de Pas
14.00 tot 14.45 uur: Optreden cabaretgroep FOR Mineur (grote zaal)
14.45 tot 16.00 uur: Optreden Tamed (podium in café de Pas)
16.15 tot 17.30 uur: Optreden Co-Incidental (podium in café de Pas)

Op deze Koningsdag kan jong en oud deelnemen aan de Vrijmarkt met het aanbieden van gebruikte of zelfgemaakte spullen. Je mag je eigen plek met een matje of een tafeltje inrichten langs de oranje loper die op de Misse is uitgerold. Heb je niets te koop aan te bieden, maar heb je wel een spelletje of activiteit wat leuk is om met of door anderen te spelen, dan ben je ook van harte welkom op de Misse. Of misschien vind je het wel leuk om alleen of samen met anderen een mooie krijttekening te maken. Wij zorgen voor het stoepkrijt, zodat jij je creatief kunt uitleven op het bordes van het gemeentehuis.

Bij slecht weer proberen we de buitenactiviteiten zoveel mogelijk binnen een plaats te geven. Opgeven voor de Vrijmarkt hoeft niet, maar om zeker te zijn van een droog plekje binnen kun je jezelf vooraf opgeven bij het Oranje comité. Dit kan via het e-mailadres oranjecomiteheesch@outlook.com onder vermelding ‘vrijmarkt Heesch binnen’.

Laat je zien, laat van je horen. We hopen dat we er dan samen met alle belangstellenden een feestelijke Koningsdag van kunnen maken
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29592