Datum plaatsing: 28 april 2022 - Laatst gewijzigd: 26-04-2022 21:55:21

Biescamploop in Geffen


Biescamploop in Geffen


Geffen (Oss): Voor het eerst sinds corona gaat het Maasland Run Classics circuit weer van start. Op vrijdag 6 mei is de Biescamploop in Geffen de eerste van zeven wedstrijden van het circuit. Voor de Biescamploop is MRC te gast bij de Geffense voetbalclub Nooit Gedacht. Naast de gebruikelijke afstanden van 5 of 10 kilometer is er speciaal voor de jeugd een wedstrijd over 1.000 en 1.750 meter. Dus jong of oud, iedereen kan meedoen.

De start van de Biescamploop is voor alle afstanden, dus ook voor de jeugdloop, om 19.30 uur. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. Start en finish van de Biescamploop zijn nabij voetbalclub Nooit Gedacht op sportpark de Biescamp in Geffen. Er kan, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd, ter plaatse worden ingeschreven.

Kosten voor deelname bedragen 5 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis. Meer informatie over de Biescamploop en het Maasland Run Classic circuit 2022 is binnenkort te vinden op www.maaslandrunclassics.nl. Daar vind je ook alle uitslagen, fotoís en het tussenklassement.

Op de foto: Deelnemers aan een eerdere editie van de Biescamploop.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28885