Datum plaatsing: 30 april 2022

Meezingkoor 'ZingMaarLekkerMee'


Meezingkoor 'ZingMaarLekkerMee'


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Vindt u zingen leuk of heeft u altijd al graag gezongen? Misschien was dat tot op heden alleen maar in de badkamer of onder de douche. Zingen is bovendien nog gezond ook, een betere medicijn is er niet. Probeer het eens bij een gezellig koor en maak kennis met ons Meezingkoor “ZingMaarLekkerMee”, kortweg ZMLM.

Het is een gemengd koor met allemaal gezellige mensen, die iedere maandagavond met elkaar zingen en repeteren o.l.v een professionele dirigent in het Buurthuis te Deuteren – Baksvelstraat 112 te ’s-Hertogenbosch. U hoeft geen professionele zanger of zangeres te zijn, wel graag toon houden en enthousiast meezingen. Ons repertoire bestaat uit vrolijke vaak bekende meezingers die voor een prettige sfeer zorgen tijdens optredens en festivals. Tussendoor worden ook mooie, rustige liedjes gezongen. De clubkleuren van het koor zijn geel en zwart. De kleuren van ´s-Hertogenbosch. Muziekmap en sommige kledingstukken worden bij een eventueel lidmaatschap aan u uitgereikt. Onze leden komen niet alleen uit ’s-Hertogenbosch, ook uit Rosmalen en Den Dungen.

Graag nodigen wij u uit een repetitie bij te wonen, u bent van harte welkom. De koffie staat dan klaar. Wij repeteren iedere maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Mail naar info@zingmaarlekkermee.nl en kijk eens op onze website www.zingmaarlekkermee.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28599