Datum plaatsing: 29 april 2022

Vier tips om de beste bookmaker te vinden


Vier tips om de beste bookmaker te vinden


's-Hertogenbosch (Regionaal): Wil je wedden op voetbalwedstrijden? Registreer je dan bij een bookmaker. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Dit komt vooral doordat er vandaag de dag talloze bookmakers zijn. Dit is één van de gevolgen van het gewijzigde gokbeleid in Nederland. Hierdoor kun je sinds 1 oktober 2021 legaal online wedden op sportwedstrijden. Registreer je nooit lukraak bij een partij, maar ga op zoek naar de beste bookmaker. Wij helpen je in deze tekst om de beste bookmaker te vinden.

1. Beschikt de bookmaker over een vergunning?
Om de beste bookmaker te vinden, raden wij je aan eerst te kijken of een partij over een vergunning beschikt. Alleen de beste betrouwbare bookmakers van Nederland hebben namelijk een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle wetten en regels die binnen Nederland gelden op het gebied van online kansspelen. Registreer jij je bij zo’n bookmaker? Dan kun je hier zorgeloos wedden op sportwedstrijden. De Kansspelautoriteit monitort deze partijen namelijk constant, waardoor het volkomen veilig is om hier een gokje te wagen.

2. Profiteer je van bonussen?
Veiligheid moet altijd op de eerste plaats staan als je op zoek bent naar een bookmaker. Je wilt immers niet dat jij je zorgen hoeft te maken over inzetten of uitbetalingen. Toch letten gokkers niet alleen om de veiligheid. Nee, want zij willen ook profiteren van een leuke bonus. Kijk daarom ook wat een bookmaker jou te bieden heeft alvorens je er een account aanmaakt. Vaak profiteer je van een welkomstbonus, maar deze bonus is lang niet overal hetzelfde.

3. Wat zijn de ervaringen van anderen?
Wie zich registreert bij een bookmaker met een vergunning, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn/haar veiligheid. Toch betekent een vergunning niet altijd dat het ook een fijne bookmaker is. Als jij je enkel en alleen wilt registreren bij de beste bookmaker van Nederland, raden wij je aan ook naar ervaringen van anderen te kijken. Op het internet kom je ongetwijfeld de nodige reviews en beoordelingen over bookmakers tegen. Dit kan jou helpen om te kiezen bij welke bookmaker je uiteindelijk een account aanmaakt.

4. Zijn de quoteringen interessant genoeg?
Veel Nederlanders wedden op sportwedstrijden in de hoop hier een leuk geldbedrag aan over te houden. Niet gek dat er regelmatig weddenschappen met een hoge quotering geplaatst worden. Denk overigens niet dat de quoteringen bij iedere bookmaker hetzelfde zijn, want dit is namelijk niet het geval. Er kunnen zelfs grote verschillen in zitten. Bekijk daarom ook eerst of de quoteringen interessant genoeg zijn om er een account aan te maken. Dit kun je het beste doen door dezelfde wedstrijden bij verschillende bookmakers te bekijken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de quoteringen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17387