Datum plaatsing: 04 mei 2022

ROS Radio en TV-Krant vrijwilliger Herman Hubers ‘in t Zunneke’ gezet


ROS Radio en TV-Krant vrijwilliger Herman Hubers ‘in t Zunneke’ gezet


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De organisatie was in handen van de Stichting Thuis in Rosmalen, de invulling van de 24 uur durende radiomarathon werd grotendeels verzorgd door de vrijwilligers van ROS Radio en ROS TV-Krant. Van zaterdag 3 april 15.00 uur tot zondag 1 mei 15.00 uur werd er 24 uur radio gemaakt vanuit de zaal van Cafe d’n Beer aan de Dorpsstraat met als doel het werven van nieuwe donateurs.

Alles wordt momenteel duurder en zo ook het maken van de plaatselijke radio uitzendingen en het in de lucht kunnen houden van de ROS TV-Krant. Om de Stichting ROS Kabelkrant waar ROS Radio en ROS TV-Krant onder vallen een handje te helpen werd een 24 uur durende radio marathon opgezet. Vele gasten en live optredens passeerden de revue tijdens de uitzendingen die thuis vanuit de luie stoel te volgen waren.

Er werd aandacht geschonken aan sport en cultuur, kunst, muziek en dans, romantiek en Rosmalense cafés uit het verleden. Naast alle interviews werd er ook tijd gemaakt voor live optredens door jong plaatselijk zangtalent en het Callistus Ensemble van de jubilerende Muziekvereniging St Cecilia. De dj’s van Lekker Origineel sloten het avondprogramma af met lekkere muziek voordat het speciaal voor deze 24 uur durende marathon in het leven geroepen Radio Romantica de nacht overnam.

Radioman Herman Hubers werd verrast door de Stichting Thuis in Rosmalen met de hoofdrol in het programma ‘In t Zunneke’. Herman zet zich al vele jaren in voor de Rosmalense Omroep. Naast wat presenteerwerk is Herman met name actief als de technische man achter de schermen en is hij niet meer weg te denken in het team van vrijwilligers. Zoals tijdens de uitzending gekscherend gesteld werd heeft Herman waarschijnlijk meer tijd doorgebracht in de studio van ROS Radio als bij zijn vrouw Karin thuis. Deze dikverdiende aandacht werd door Herman met de van hem bekende terughoudendheid in ontvangst genomen, terwijl hij glunderde van trots! De vrijwilligers van de Stichting ROS Kabelkrant feliciteren Herman met deze mooie onderscheiding. Foto’s van de huldiging zijn terug te zien op de facebook pagina’s van ROS TV-Krant en ROS Radio en op Ziggo Kanaal 43.

ROS Radio en ROS TV-Krant zijn op zoek naar mensen die de Rosmalense Omroep een warm hart toedragen en donateur willen worden. Voor € 10,- per jaar ben je al donateur. Doe je mee? Stuur dan een mailtje naar redactie@ros-tvkrant.nl en er zal spoedig contact met je opgenomen worden. Ook vrijwilligers die het interessant vinden om radio te maken of een bijdrage willen leveren aan de TV Krant zijn van harte welkom zich aan te melden, alle hulp is van harte welkom.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31908