Datum plaatsing: 04 mei 2022

Raadhuislaan en Raadhuishof op 5 mei afgesloten voor verkeer


Raadhuislaan en Raadhuishof op 5 mei afgesloten voor verkeer


Oss (Oss): De landelijke 5 mei viering is dit jaar in Oss vanuit Theater de Lievekamp. Om de festiviteiten veilig te laten verlopen, sluiten we een deel van de Raadhuislaan en het Raadhuishof af voor het verkeer.

Wegen afgesloten
Op 5 mei zijn de Raadhuislaan en het Raadhuishof in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer, tussen 07.00 en 13.30 uur. De omleiding loopt via de Dr. Saal van Zwanenbergsingel, de Wethouder van Eschstraat en de Molenstraat. Voetgangers kunnen gebruik maken van de stoep. Met borden geven we een omleidingsroute aan.

Parkeren
Op donderdag vanaf 06.00 uur mag u uw voertuig niet meer parkeren in het aangegeven gedeelte van de Raadhuislaan en het Raadhuishof. Er is een wegsleepregeling van kracht. Natuurlijk kunt u wel uw voertuig parkeren bij het Golfbad Oss of het Jurgensplein. Het Jurgensplein is bereikbaar via de Molenstraat en Boterstraat. Het afsluitpaaltje wordt daar tijdelijk weggehaald.

We vieren de vrijheid, juist nu!
Op 5 mei vindt het ochtendprogramma, met vrijheidslezing, plaats in het Theater de Lievekamp. Deze lezing is live te volgen via Omroep Brabant of de NPO. In de middag zijn er activiteiten in heel Oss en de kernen. Om elkaar te ontmoeten en om stil te staan bij wat vrijheid is. Er zijn diverse activiteiten, kijk op www.datisoss.nl/5mei.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11550