Datum plaatsing: 06 mei 2022 - Laatst gewijzigd: 07-05-2022 09:24:22

Maak kennis met Healthstudio Adele


Maak kennis met Healthstudio Adele


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Healthstudio Adele heeft 1 jaar geleden haar deuren geopend in het centrum van Rosmalen. Hier vind je de sfeervolle studio met een persoonlijke en rustgevende uitstraling. Een fijne plek om innerlijke balans en ontspanning te vinden.

Dat vieren we deze maand met een open dag op zondag 15 mei tijdens de kunstmarkt in het centrum van Rosmalen. Van 12.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen, voor een kopje thee en kennis te maken met het team van de studio en de activiteiten die aangeboden worden.
Voel je vrij om advies te vragen over jouw persoonlijke situatie of wat het beste bij jouw past. Je kunt de sfeer ervaren in de studio en meedoen met gratis proeflessen yoga en pilates. Ook wordt er gratis massage (van hoofd/gezicht of schouders en nek) aangeboden.

In de Healthstudio kun je terecht voor ontspanning en rust of als je fysieke klachten hebt, bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn of andere (chronische) klachten. Bij de yoga- en pilates lessen werken we aan de opbouw van flexibiliteit, kracht en stabiliteit. Daarbij herstellen we de verbinding met ons lichaam en stimuleren we het zelfherstellend vermogen. Dagelijks zijn er groepslessen voor maximaal 8 personen in de studio of via livestreaming kun je vanuit huis meedoen. Daarnaast kun je kiezen voor een individuele sessie voor je persoonlijke doelen.

Heb je last van spanning of stress omdat je bijvoorbeeld veel piekert of slecht slaapt? Of wil je herstellen van een burn out? Dan kan leefstijlcoach Adele je begeleiden naar een gezonde vitale leefstijl. Zij kan jou ondersteunen bij het veranderen van gewoontes en gedrag zodat jij de juiste stappen kunt zetten om jouw doelen te bereiken. Een balans vinden tussen inspanning en ontspanning, fysiek en mentaal, voeding en bewegingsgedrag kunnen doelen zijn tijdens de leefstijlcoaching.

Wil je je fysieke of mentale conditie opbouwen? Dan kan runningtherapie jou helpen als duurzame therapie voor lichaam en geest. We lopen op een mindful manier in een rustig of snel tempo, wat het beste bij jou past, om op een veilige manier een routine op te bouwen.

Wil je in mei starten met yoga- en/of pilates lessen dan krijg je 15 % korting op jouw eerste abonnement of rittenkaart.

Om gratis kennis te maken met yoga, pilates of massage in de studio, kun je nu al een plek reserveren op onze open dag! Stuur dan voor 15 mei een mail naar info@healtstudioadele.nl met je naam, telefoonnummer en de les waaraan je wil deelnemen.

Programma:
12.00 tot 12.30 uur Kundalini yoga
13.00 tot 13.30 uur Mannen yoga
14.00 tot 14.30 uur Pilates
15.00 tot 15.30 uur Hatha yoga
16.00 tot 16.30 uur Yoga voor ontspanning en herstel
12.00 tot 17.00 uur Massages voor gezicht / hoofd of nek en schouders.

We zien je graag op 15 mei, tot dan!
www.healthstudioadele.nl
info@healthstudioadele.nl
Adele van der Hagen
0625014421Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17936