Datum plaatsing: 13 mei 2022

SJV Prom Night


SJV Prom Night


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Wil jij dit jaar je basisschoolperiode in stijl afsluiten? Heb je wel zin in een avond glitter en glamour en vind je het gaaf om in je mooiste kleding over de rode loper te lopen? Kom dan naar de Prom Night van SJV! Als jij zorgt voor die geweldige outfit, vervoer* en je party mood, zorgen wij voor de deejays met geweldige muziek, de locatie met toffe aankleding en natuurlijk een fotograaf die jou en je vrienden voor altijd vastlegt.

Schrijf je nu in!
Geloof ons: Prom Night wil je niet missen! Om hier zeker van te zijn, is het belangrijk dat je je inschrijft. Dit kan tot vrijdag 10 juni 23.00 uur via  onze (website). Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Bijdrage
Om deze avond voor jou onvergetelijk te maken, vragen we een bijdrage van € 5,- per persoon. Dit bedrag kun je aan ons betalen tijdens een van onze betaalavonden:
22 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur
23 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur

We ontvangen je graag in het SJV-gebouw, Mimosastraat 1 in Rosmalen. Nadat je hebt betaald, ontvang je het speciale polsbandje; het entreebewijs voor de Prom Night.

Waar is dat feestje?
Locatie: De Kentering Partycentrum, Dorpsstraat 54
Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur

Tenslotte
Geen feestje zonder wat te eten en te drinken. Daar zorgen wij natuurlijk ook voor! Je kunt een drankje kopen voor €1,- en snoep/chips kost €0,50.

Wij hebben er heel veel zin in om dit mooie feest voor jou en je vrienden en vriendinnen te organiseren en kijken ernaar uit jullie op 9 juli te verwelkomen! Heb je vragen en/of opmerkingen? Mail ons dan disco@sjvrosmalen.nl. We staan voor je klaar!

*Wij vinden het belangrijk dat alle vervoersmiddelen veilig zijn, zowel voor passagiers als omstanders. Houd hier rekening mee!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31287