Datum plaatsing: 15 mei 2022

Inloopbijeenkomst 23 mei: ontwerpbestemmingsplan ’t VeldGeffen (Oss): Op 22 december vorig jaar informeerden wij u, tijdens een digitale bijeenkomst, over de toekomstige nieuwe woonwijk ’t Veld in Geffen. Een nieuwe woonwijk gelegen tussen de Veldstraat en de Heesterseweg. We zijn weer een stapje verder: het ontwerpbestemmingsplan is klaar en ligt ter inzage.

Inloopbijeenkomst op 23 mei
De gemeente houdt op maandag 23 mei 2022 een inloopbijeenkomst in MFC De Koppellink in Geffen. Geďnteresseerden kunnen dan het ontwerpbestemmingsplan bekijken in MFC De Koppellink in Geffen. U bent van harte welkom van 16.00-18.00 uur. Ook kunt u daar vragen over stellen aan ambtenaren van de gemeente Oss.

Kunt u niet aanwezig zijn?
Geen probleem. U kunt het ontwerpbestemmingsplan nog tot 7 juni 2022 bekijken. Dat kan op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl of bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss.

De balie is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur.

Hoe gaan we verder?
Het ontwerpbestemmingsplan ligt nu ter inzage. Daarna maken we het definitieve bestemmingsplan. De gemeenteraad stelt naar verwachting eind 2022 het definitieve bestemmingsplan vast. De gemeenteraad neemt dan ook een besluit over eventuele zienswijzen.

Meer informatie?
Voor actuele informatie over de ontwikkelingen kunt u kijken op: 't Veld Geffen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14645