Datum plaatsing: 21 mei 2022

Boscche Amateur Schilderdag


Boscche Amateur Schilderdag


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 12 juni a.s. zal de Bossche binnenstad weer het werkterrein zijn van vele vrijetijdskunstenaars uit het gehele land. Want al weer voor de 32e keer wordt dit evenement door de stichting “Bossche Amateur Schilderdag” georganiseerd. Om het publiek meer bij het evenement te betrekken, zal de dag om 17.00 uur worden afgesloten met een expositie van de op deze dag gemaakte werken in de Visstraat. Bovendien wordt dan de “BAS prijs” uitgereikt voor de beste werken op deze dag gemaakt.
Een deskundige jury zal de werken vanaf 17.00 uur in de Visstraat beoordelen.
En behalve op vele kunstenaars rekenen we ook op vele belangstellenden. Het zal weer een zeer gezellige dag worden in onze schilderachtige binnenstad.

Vrijetijdskunstenaars die nog aan deze dag willen deelnemen, moeten zich vóór 5 juni a.s. opgeven bij onze penningmeester: 073 - 613 72 25.
Ook kunt u een mailtje sturen aan wi.rijt@planet.nl met vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats voor de administratie.
Van hem krijgt u dan alle nodige informatie. Uw aanmelding is noodzakelijk i.v.m. de horecafaciliteiten die wij u bieden. Hiervoor vragen wij een geringe onkostenvergoeding van € 14,- per persoon.
Als u zich hebt aangemeld, wordt u op 12 juni tussen 9.00 en 11.00 uur verwacht bij de informatiebalie, die duidelijk herkenbaar in de Visstraat is opgesteld. Hier ontvangt u uw deelnemerskaart en gedeeltelijke compensatie voor de parkeerkaart.
U kunt na een kopje koffie met Bossche Bol een plekje opzoeken om heerlijk te tekenen of te schilderen.

Aan het eind van de middag, vanaf 16.30 uur is er gelegenheid uw werk te exposeren in de kramen, die staan opgesteld in de Visstraat. Hier vindt ook de jurering plaats voor de “BAS prijs” en kunt u het werk van elkaar bekijken en nog even gezellig napraten. Uw werk moet dan wel om 17.00 aanwezig zijn.

Wilt u alleen maar de sfeer komen proeven of eerst een keer kijken voordat u besluit volgend jaar deel te nemen, dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Mocht u nog meer willen weten, bel dan onze voorzitter H. Hendrix, (06 - 5429 5701) of Wil van der Rijt, (073 - 613 72 25) secretaris/penningmeester van de BAS.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32063