Datum plaatsing: 23 mei 2022

Beleef een verrassende avond vol humor met Comedy Vibe in PERRON-3


Beleef een verrassende avond vol humor met Comedy Vibe in PERRON-3


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Comedy Vibe is terug van weg geweest! Op zaterdag 18 juni zijn maar liefst vier stand-up comedians op één avond te zien in PERRON-3. Corona gooide voor een lange tijd roet in het eten, maar de ultieme stand-up comedy beleving is terug.

Over Comedy Vibe
Lachen is niet alleen gezond, het verbindt mensen. Dat is het doel van Comedy Vibe: jong en oud, mannen en vrouwen bij elkaar brengen en een fantastische avond laten beleven.
Heb jij een keer zin in iets anders dan de bioscoop of het café? Laat je verrassen en kom naar Comedy Vibe! Scoor je ticket en train je (lach)buikspieren. Sit down, relax and enjoy!

Line-up
Deze editie trakteren wij jullie op alleen maar headliners: Jeffrey Spalburg, Arie Koomen, Nabil, Vincent Geers. De stand-up comedians maken gebruik van hun talent om de actualiteit, persoonlijke observaties, maar ook het publiek, ter plekke te verwerken in de show. Dat interactieve element maakt het zo verrassend. Elke avond is uniek en heeft een eigen vibe door de interactie tussen de comedians en het publiek.
Maatschappelijke thema’s en actualiteiten zullen aan bod komen, maar altijd met lichtheid en veel humor.

Afterparty met DJ en hapjes
Blijf na de show nog even hangen voor een kleine afterparty, waar we losgaan op de lekkere tracks van de DJ. Geniet van wat heerlijke versnaperingen en drankjes, onder het genot van fijn gezelschap. Jong, oud, man, vrouw, dik, dun, donker of wit: iedereen is welkom! Bij Comedy Vibe draait het om een fantastische avond samen te beleven. Zeker nu maken we er een groot feest van aangezien het al een lange tijd geleden is.

Te zien op:
Zaterdag 18 juni - 20.30 uur – Theaterzaal € 18,00 - PERRON-3 - Hoff van Hollantlaan 1 – Rosmalen
Speelduur: circa 2,5 uur (met pauze)

Meer informatie:
www.comedyvibe.nl

Kaarten
Kaarten zijn te koop via www.perron-3.nl/agenda, de theaterkassa in PERRON-3 of telefonisch via 073-850 7550.

Het station voor iedereen
Met een theater, filmzaal, congres- en vergaderzalen, bibliotheek, creatieve cursussen, muziekscholen, repetitiezalen en dansstudio’s onder één dak is PERRON-3 hét station voor iedereen

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13399