Datum plaatsing: 23 mei 2022

Contract getekend duurzaam woongebouw Den Bosch


Contract getekend duurzaam woongebouw Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): 16 mei j.l. ondertekenden Geron Verdellen van SMT Bouw & Vastgoed, Johan van Houwelingen van AAG en Clemie van Wanrooij van Borgdonck de overeenkomsten ten behoeve van de aankoop en transformatie van het kantoorpand aan het Wielsem 10 te ís-Hertogenbosch.

Het bestaande pand zal worden getransformeerd naar een nieuw duurzaam woongebouw met 73 middel dure en dure huurwoningen. Een zeer gewenste aanvulling van het woningaanbod in dit deel van de stad, geheel passend binnen de Woonvisie van de gemeente Ďs-Hertogenbosch.

Partijen gaan de plannen verder uitwerken en verwachten medio het derde kwartaal van 2023 te kunnen starten met de transformatie werkzaamheden.

SMT Bouw & Vastgoed is een toonaangevende onderneming, gespecialiseerd in realisatie van onderwijshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. Hier concentreert zich meer dan 50 jaar ervaring in het uitvoeren van huisvestingsoplossingen voor onderwijs, zorg, sport, multifunctionele accommodaties en publieksfuncties. SMT is specialist op het gebied van Design & Build en door deze integrale aanpak kan SMT haar professionaliteit zichtbaar maken op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Dit levert vertrouwen op voor de uitvoering van een proces en het behalen van de einddoelstellingen.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18980