Datum plaatsing: 27 mei 2022

Maashorst Fietsvierdaagse


Maashorst Fietsvierdaagse


Schaijk (Oss): De voorbereidingen lopen op z’n eind, binnen enkele weken is het zover dat de Maashorst Fiets4Daagse 2022 van start kan. Routes, start- en pauzeplaatsen zijn er klaar voor en hopelijk is ons publiek dat ook. Voor het eerst zal dit meerdaagse fietsevenement als vierdaagse plaats vinden in en om het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant.

Vanaf 2022 bieden we 4 i.p.v. 3 dagen op rij fietsplezier. Van 7 t/m 10 juni a.s, direct na Pinksteren is iedereen welkom in de Maashorst. Op z’n Brabants gezegd “vat oew fiets” en kom een gevarieerde en gezellige week vertoeven in en rond ons mooie Brabantse natuurgebied. Natuurschoon gecombineerd met passages door stadjes, dorpjes en landerijen van het land van Ravenstein, het land van Cuijk en zelfs een stukje aan de overkant van de Maas maken deze 4 fietsdagen compleet.

Vanaf dinsdag 7 juni, kunnen alle fietsliefhebbers in Schaijk terecht voor de start van fraaie fietsroutes van 35 of 60 km per dag. Natuurlijk zien we het liefst iedereen alle 4 de dagen aan de start maar ook voor 1, 2 of 3 dagen bent u welkom. Voorinschrijving is nog mogelijk tot eind mei maar uiteraard is inschrijven ook op de dag(en) zelf mogelijk. De routes zijn geschikt voor de gewone, elektrische of sportieve fiets.

Start en finish zijn als gebruikelijk bij Café/Restaurant de Potter, Pastoor van Winkelstraat 2 te Schaijk.
Starttijd elke dag van 09.30 tot 14.00 uur.
Verdere informatie over routes maar ook over overnachting, fietsenstalling e.d. is terug te vinden op onze website, kijk daarvoor even op: www.maashorstfiets4daagse.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15881