Datum plaatsing: 25 mei 2022

Wensambulance bij De Zonnebloem


Wensambulance bij De Zonnebloem


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Afgelopen week kwam de wensambulance bij de gasten van de zonnebloem van Berlicum en Middelrode.
We werden gastvrij ontvangen in de altijd gezellige foyer van de Moerkoal in Middelrode met koffie of thee en een lekkere plak cake.

Hierna startten de vrijwilligers van de wensambulance, Riny van de Donk en onze plaatselijke Linda van de Heuvel, de uitleg ondersteund met dia’s over hun mooie, ontroerende en vaak dankbare werk met de wensambulance. Ze doen hun werk in Nederland, maar ook ver over de grenzen. Ze gaan mee op familiebezoek, een bruiloft of een uitstapje. Ook voor een afscheid staan ze klaar. Kortom ze zijn heel breed inzetbaar en niet alleen voor een laatste wens maar ook als er geen andere mogelijkheid is om vervoerd te worden. De ambulance word gerund door vrijwilligers en kan bestaan door vele giften. Na afloop van deze duidelijke uitleg konden we nog mee naar buiten om de ambulance van binnen te bekijken.

Hierna gingen we verder met een iets luchtiger programma, namelijk even lekker koersballen onder leiding van Ine Bissels. Er werd fanatiek meegedaan en na een uurtje spelen werd er nog even nagepraat onder het genot van een welverdiend drankje en een hapje.

Het was een gevarieerde en geslaagde middag.

Graag brengen wij nog even de lotenverkopers onder de aandacht. Mochten die binnenkort bij u langs komen bedenk dan dat we met de opbrengst van deze loten heel veel leuke dingen voor onze plaatselijke Zonnebloem kunnen doen, want het grootste deel van de opbrengst is voor onze eigen gasten.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14705