Datum plaatsing: 03 juni 2022

De Zonnebloem pakt na de coronatijd het programma weer op


De Zonnebloem pakt na de coronatijd het programma weer op


Lith (Oss): We zijn weer begonnen om voor de deelnemers van de afdeling Lith, Oijen, Lithoijen, Maren-Kessel en 't Wild activiteiten te organiseren.
We merken dat er nog steeds mensen zijn die een beetje terughoudend zijn wat betreft groepsactiviteiten, maar we zullen altijd voorzichtig moeten blijven.

Om onze activiteiten te kunnen bekostigen gaan we ook dit jaar weer met loten langs de deur. Ze worden verkocht voor Ä2,- per stuk waarvan Ä1,50 voor onze eigen afdeling is.
De uitslag wordt vermeld in dit blad en is online ook altijd op te zoeken.

We hebben de voorbije 2 jaren helaas van veel deelnemers afscheid moeten nemen door overlijden en verhuizing naar zorgcentra. Ook enkele vrijwilligers moesten wegens omstandigheden hun werk bij De Zonnebloem beŽindigen.
We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die eens bij de deelnemers op bezoek gaan of die activiteiten begeleiden die we organiseren voor de deelnemers.

Ook deelnemers,(voorheen gasten), zijn altijd welkom om zich aan te melden bij 1 van de contactpersonen per dorp of via een telefoontje naar onze secretaresse. Ook als u iemand weet die mogelijk graag deelnemer zou willen worden, laat het ons dan weten.

Bent u niet meer zo mobiel of kunt u er zelf moeilijk op uit, dan kunt u een aantal gezellige middagen en/of uitstapjes deelnemen. De Zonnebloem is voor de deelnemers gratis. Soms vragen we een kleine bijdrage per activiteit.

Volgend jaar bestaat onze afdeling 25 jaar en zal het jaar een feestelijk tintje krijgen.

Schroom niet om te bellen naar onze secretaris Anne van Burik: 06-33880806 of naar onze voorzitter Jeanne Eikelenboom: 06-18931318.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15052