Datum plaatsing: 30 mei 2022

SCG’18 verliest bij Nooit Gedacht


SCG’18 verliest bij Nooit Gedacht


Gestel (Sint-Michielsgestel): SCG’18 is er afgelopen zondag niet in geslaagd om de ongeslagen reeks van 5 wedstrijden voort te zetten. In Geffen werd het tegen Nooit Gedacht 3-0 voor de thuisploeg en daarop viel weinig af te dingen.

In de eerste helft had Nooit Gedacht al een overwicht, maar tot echt grote kansen leidde dat vooralsnog niet. SCG moest het hebben van enkele tegenstoten, maar ook die leverden geen kansen op. In de 41e minuut kreeg SCG een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, die door Rick van Pinxten werd voorgezet. Het daarop volgende duel werd door SCG verloren. Het gaf Nooit Gedacht de gelegenheid voor een vlijmscherpe counter, die de spits een een-op-een kans opleverde die hij fraai benutte en zo stond het 1-0 voor Nooit Gedacht, wat ook de ruststand was.

Na de rust was het snel gedaan met de Gestelse aspiraties op een resultaat. Toen Nooit Gedacht op 2-0 kwam was alle hoop verdwenen en de uiteindelijke 3-0 was alleen nog van belang voor de statistiek.

SCG’18 speelt komende zondag de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Avanti’31 uit Schijndel. Avanti kan dan de derde periodetitel veilig stellen. Voor SCG is het alleen nog een wedstrijd voor de eer.

Foto: SCG speler Rick van Pinxten ontwijkt een sliding van een speler van Nooit Gedacht.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18126