Datum plaatsing: 04 juni 2022

Landelijke Open Dag Naaktrecreatie 2022


Landelijke Open Dag Naaktrecreatie 2022


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op zondag 12 juni doet ’t Vinkel (Naturistenvereniging Hertogstad) mee aan de Landelijke Open Dag voor Naaktrecreatie. De Open Dag wordt jaarlijks georganiseerd door NFN Open & Bloot, de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland.

Succesformule
Al jaren is de Open Dag Naaktrecreatie landelijk een groot succes. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers is dit evenement traditiegetrouw een schot in de roos. De afgelopen twee jaar konden locaties niet of beperkt open, maar dit jaar organiseren we de Open Dag weer als vanouds! Dit jaar openen rond de veertig Nederlandse naturistenterreinen in heel Nederland hun deuren voor iedereen die geďnteresseerd is in bloot ontspannen. ’t Vinkel is één van de deelnemende blootlocaties. Je bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur om een kijkje te nemen en al je vragen te stellen.

Nieuwsgierig?
Heb jij altijd als eens een kijkje willen nemen op een naturistenterrein? Kijk op www.natuurlijknfn.nl/opendag en kijk bij welke locaties jij nog meer allemaal terecht kunt. Heb je vragen of wil je in contact komen? Stuur ons een email via pr@hertogstad.nl of bel 073-2032064. We beantwoorden graag al je vragen!

Over NFN Open & Bloot
NFN Open & Bloot is dé belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland en heeft 58.000 leden. Naast rechtstreekse leden zijn ook besturen van naturistenverenigingen aangesloten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27985