Datum plaatsing: 01 juni 2022

Kindervakantieweek KAKO


Kindervakantieweek KAKO


Oss (Oss): Het KAKO is druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe Kindervakantieweek. Deze is van 1 tot en met 5 augustus in het Elzenhoekpark bij de kinderboerderij. Het wordt een geweldig leuke week, voor vooral kinderen van 4 tot en met 12 jaar (basisschool) en een kleine groep jeugd van 13 tot en met 15 jaar, de Zer0ís.

In deze week is er veel spel, bouwen, sportief bezig zijn, knutselen, een spannend Rode Draad verhaal en heel veel plezier. Om alle kinderen een plaats te bieden zijn nog veel vrijwilligers nodig; vooral groepsbegeleiding voor de kinderen. Wanneer er onvoldoende begeleiders zijn, kunnen er minder kinderen meedoen. Ook spelbegeleiding op dinsdag, woensdag en donderdag, nachtwachten en hulp in de keuken zijn nog nodig. Via www.kako.nl kunnen liefhebbers zich digitaal aanmelden; kinderen van ouders die minimaal 3 dagen mee helpen mogen gratis meedoen. Deze kunnen hun kinderen aanmelden via de paarse knop vrijwilligers.

De inschrijving voor de KAKO Kindervakantieweek begint op 1 juni en eindigt op 8 juni. Tijdelijk kan de inschrijving stilliggen, omdat er nog een tekort aan vrijwilligers is. Inschrijven en daarbij meteen betalen kan alleen digitaal via www.kako.nl. De kosten per kind zijn 15 euro, op de website van het KAKO vind je meer informatie over de Kindervakantieweek.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32691