Datum plaatsing: 08 juni 2022

SCG’18 eindigt seizoen met nederlaag


SCG’18 eindigt seizoen met nederlaag


Gestel (Sint-Michielsgestel): SCG’18 is er afgelopen zondag niet in geslaagd om het seizoen met een overwinning af te sluiten. Tegen Avanti’31 leden de Gestelnaren een 0-2 nederlaag.

Voor SCG stond er niets meer op het spel. Avanti kon bij winst de periodetitel pakken. Daarvan was zeker in de eerste helft weinig te merken. Beide teams legden een zeer matige partij op de mat. Er waren weinig kansen te noteren en dat duurde tot de 45e minuut. Toen wist de spits van Avanti handig gebruik te maken van een misverstand in de SCG-verdediging. Van korte afstand wist hij de bal in het doel te werken en zo ging de rust in met 0-1.

Na de pauze beet SCG wat meer van zich af. Het kreeg aanvallend wat meer te vertellen en als het vizier van de Gestelse spitsen wat beter gericht zou zijn geweest, had een tegentreffer er zeker in gezeten. Tot zover kwam het helaas niet. Gaandeweg de tweede helft werden enkele spelers, die lager gaan spelen of stoppen, gewisseld. Tot beter voetbal kwam het helaas niet meer, maar dat was ook niet meer noodzakelijk. Vlak voor tijd wist Avanti nog een keer te scoren, maar die 2-0 was nog slechts van belang voor de statistiek.

Na afloop werd nog afscheid genomen van trainer Koen Wissing en assistent-trainer Roy van Gulick. Zij gaan na 3 jaar vertrekken bij SCG’18.

Voetbalvereniging SCG’18 bedankt alle supporters voor de steun gedurende het afgelopen seizoen en hoopt hen weer te verwelkomen aan het begin van het volgende seizoen.
Fijne vakantie allemaal!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18020