Datum plaatsing: 10 juni 2022

Balkum Beach 2022: Zon, strand en zelfs een beetje zee


Balkum Beach 2022: Zon, strand en zelfs een beetje zee


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Na 2 jaar geen Balkum Beach was het dit jaar eindelijk weer zo ver! In het Pinksterweekend is er weer fanatiek gebeachvolleybald. Dit keer bij Manege de Schutskooi in Berlicum.

Op zaterdag werd er afgetrapt met het Switch180 6x6 Fun toernooi. In teams van 6 vrienden, collega's, familieleden, en sportmaten werd er fanatiek gestreden om de 1e plaats. Het was heerlijk weer met zomerse temperaturen. Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers op adem komen onder het genot van een hapje en één (of meerdere) drankje(s).

Op zondag begon de dag mooi, maar de weersvoorspellingen bleken tegen het eind van de ochtend toch waarheid te worden: regen, regen en nog eens regen. Gelukkig was het droog, warm en reuzegezellig in de tent en konden de finales in de middag toch nog gespeeld worden.

Na zoveel regen was er maandag aan het Balkumse strand zowaar een zee ontstaan. Maar voor alles is een oplossing. Dus na een snelle wisseltruc van de organisatie, was de 1e indoor editie van Balkum Beach een feit. Hierdoor kon er ook op maandag volop gestreden worden om de prijzen!

De winnaars van editie 2022:
Heren hoog: Kris&Kras, Heren midden: Jong geleerd is oud gedaan, Heren laag: Glamour&Pain, Dames hoog: De
Vliegende Spellies, Dames midden: Beach Girlss, Mix hoog/midden: Cockels&Mussels, Switch180 6x6 fun toernooi: Bietje van alles.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14496