Datum plaatsing: 13 juni 2022

Släpstick met muzikaal theaterspektakel in De Lievekamp


Släpstick met muzikaal theaterspektakel in De Lievekamp


Oss (Oss): Ze zijn met 5 personen, maar ze maken muziek voor tien! De heren van de theatergroep Släpstick zorgen op vrijdagavond 17 juni voor een uniek spektakel in de Grote Zaal van De Lievekamp. Tijdens de voorstelling The Roaring Twenties staan deze alleskunners vanaf 20.15 uur garant voor uniek variété op uitzonderlijk hoog niveau.

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en de groep beleeft nu haar jubileum. Vanwege het 25-jarige bestaan brengt de groep dit theaterseizoen een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal: een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw. Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

De pers over The Roaring Twenties:
- “Slapstick biedt vermaak op wereldformaat.” (Algemeen Dagblad)
- “De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse.” (Telegraaf)
- “Met slechts vijf spelers weten ze je naar huis te sturen met het gevoel dat je een volledige musicalcast aan het werk hebt gezien. Er zit niets anders op: ga kijken.” (Theaterkrant)

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor The Roaring Twenties door Släpstick op vrijdag 17 juni, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn voor € 11,50 (excl. € 1,25 ticket fee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12422