Datum plaatsing: 15 juni 2022

Ladies’ Circle Bossche Parels brengt al meer dan 10 jaar glans aan de Bossche samenleving


Ladies’ Circle Bossche Parels brengt al meer dan 10 jaar glans aan de Bossche samenleving


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Zaterdag 11 juni 2022 bestond de Ladies’ Circle Bossche Parels precies 11 jaar. Om dit te vieren werden huidige ladies en oud-leden uitgenodigd om samen, in het Jheronimus Bosch Art Centre te ’s-Hertogenbosch, het glas te heffen op dit mooie lustrum en op de toekomst.

11 juni 2011 vond de oprichting van de Ladies’ Circle Bossche Parels plaats in het Jheronimus Bosch Art Centre te ‘s-Hertogenbosch. Hoe bijzonder was het om de lustrumbijeenkomst exact elf jaar later te vieren op de plek van de oprichting. Huidige ladies en oud-leden waren uitgenodigd om samen het glas te heffen op dit mooie lustrum.
Helaas konden, door Corona de lustrumactiviteiten vorig bestuursjaar niet doorgaan, maar eigenlijk was 11 jaar na dato, wederom op 11 juni toch de perfecte datum om gezamenlijk een toast uit te brengen op de club. De allereerste voorzitter, Ingeborg Verheijen, tevens ere-lid van de Bossche Parels was ook aanwezig bij dit mooie moment.

Ieder jaar selecteert Bossche Parels twee lokale goede doelen om financieel of met ‘handjes uit de mouwen’ te ondersteunen middels diverse acties. Van het verkopen van oliebollen en kaarsen, doekjes naaien voor Stichting Fieke, organiseren van high tea’s, carnavalsemblemen verkopen of via statiegeldacties geld inzamelen en het organiseren van de befaamde pubquiz. Dit allemaal met behulp va lokale sponsoren. De afgelopen 11 jaar heeft de club haar steentje bijgedragen en bracht zij met veel plezier glans aan de Bossche samenleving.

Ladies’ Circle Bossche Parels
Ladies’ Circle Bossche Parels is een serviceclub van momenteel 14 enthousiaste dames uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Persoonlijke groei en ontwikkeling, netwerk en vooral gezelligheid verbinden ons. Samen zetten wij ons in om meer glans te brengen in het leven van mensen die dat nodig hebben. De visie is dan ook dat we met de Bossche Parels meer bereiken dan alleen. Door vriendschap en betrokkenheid helpen we elkaar en een ander. Wij richten ons met name op lokale en regionale doelen. Daarvoor zamelen we niet alleen geld in, maar organiseren we ook handen-uit-de-mouwen acties. Indien dames interesse hebben, kijk dan op Bosscheparels.nl voor meer informatie.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29341